那個 Uchang

版主: Disnep小魚love

回覆文章
阿昏
中級玩家
中級玩家

文章 阿昏 » 週二 9月 03, 2002 1:11 am

buy a new pc la^^
痛不通 通不痛
圖檔

Wetseven
中級玩家
中級玩家

Re: 那個 Uchang

文章 Wetseven » 週六 8月 31, 2002 8:18 am

阿速 寫:真的有冇搞錯!!
那個 Uchang .....
事情係咁既,
由昨天到今日, 我總共見到他四次 ( 應該係 )
第一次, 昨天o係Dead Zone 打緊 balron 見到佢
起初我走不到, 因為冇mana, 被他麻住啦...
然後他好似lag左咁, 動也不動 ( -.- 不知道)
幾秒後他又再麻, 然後不知為什麼不放PF 就立即打啦,
然後我就走到啦, 那時我覺得他好廢~~
我的computer lag 到什麼地步all ok member 都知啦!
那時 stan 也在我旁看到 (not in uo ), 他真的很廢!!
第二次, 今日o係龍洞我帶龍掃, 由於我係第一次, 我那隻龍死了,加上後來它被wy kill la
然後又見到佢, uchang ar, 這我被他與wy 聯手合擊..............我死啦!!
算吧!!然後第三次, 龍死了﹐到冰地 tame la, 又見到佢,
這次很奇怪, 我很遠見到佢, 4秒後與我差兩個身位, remember , 係兩個身位
可能又是我 lag 吧!! 不過最後都走到.
第四次, 係去完冰地 後我返家再到 Dead Zone 打balron,
這次又見紅名, 是 Maxi (All Kill ), 藍名正常反應 -- recall
但他跟我say hi, 那就中斷吧, 他認識love, 還以為OK 係 PK guild
但突然 Uchang 又出現, 又麻,
但真的有冇搞錯, 連Maxi 都打埋一份,
wa...我頂!!!但冇辨法啦, 紅名係咁X 街ga la,
算....但那個Uchang 竟說他kill 了我好幾次,
X 佢啦!! 咪兩次,
呢次我條氣最唔順, 紅名聊我講話﹐ 然後見我防不勝防時kill
有冇搞錯啊, 玩戰術啊,好X 狗啊!!
速呀, 你下一次記得la, 一個紅名去say hi, 二個紅名要say Goodbye ga la
實際和事實上, 你真的好bad luck, 如果我沒有記錯的, 那個Uchang上次和
Dr.K(N.K.)的在Ocllo Ventor City 有爭吵............
我本人想他, 真的不是頂呱呱, 但是be a Pker, 一定會有5-6個GM at least
可能他的非常lag...................係唔係??

那個什麼什麼Maxi (All Kill ), 下次see him, ask him why lor...........
(但是他非常X 街lor, i feel)

有D紅名, very nice ga..........-.-
maybe you are really bad luck la
音樂中的業餘音樂人
正是在下..........cccc
^______________^

阿速
中級玩家
中級玩家

那個 Uchang

文章 阿速 » 週五 8月 30, 2002 4:06 pm

真的有冇搞錯!!
那個 Uchang .....
事情係咁既,
由昨天到今日, 我總共見到他四次 ( 應該係 )
第一次, 昨天o係Dead Zone 打緊 balron 見到佢
起初我走不到, 因為冇mana, 被他麻住啦...
然後他好似lag左咁, 動也不動 ( -.- 不知道)
幾秒後他又再麻, 然後不知為什麼不放PF 就立即打啦,
然後我就走到啦, 那時我覺得他好廢~~
我的computer lag 到什麼地步all ok member 都知啦!
那時 stan 也在我旁看到 (not in uo ), 他真的很廢!!
第二次, 今日o係龍洞我帶龍掃, 由於我係第一次, 我那隻龍死了,加上後來它被wy kill la
然後又見到佢, uchang ar, 這我被他與wy 聯手合擊..............我死啦!!
算吧!!然後第三次, 龍死了﹐到冰地 tame la, 又見到佢,
這次很奇怪, 我很遠見到佢, 4秒後與我差兩個身位, remember , 係兩個身位
可能又是我 lag 吧!! 不過最後都走到.
第四次, 係去完冰地 後我返家再到 Dead Zone 打balron,
這次又見紅名, 是 Maxi (All Kill ), 藍名正常反應 -- recall
但他跟我say hi, 那就中斷吧, 他認識love, 還以為OK 係 PK guild
但突然 Uchang 又出現, 又麻,
但真的有冇搞錯, 連Maxi 都打埋一份,
wa...我頂!!!但冇辨法啦, 紅名係咁X 街ga la,
算....但那個Uchang 竟說他kill 了我好幾次,
X 佢啦!! 咪兩次,
呢次我條氣最唔順, 紅名聊我講話﹐ 然後見我防不勝防時kill
有冇搞錯啊, 玩戰術啊,好X 狗啊!!
我將來的女人,
就是妳的將來.

回覆文章

回到「Overseas Kingdom[O.K.]」

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 4 位訪客