\"/

版主: Disnep小魚love

回覆文章
Disnep小魚
高級玩家
高級玩家

文章 Disnep小魚 » 週日 10月 06, 2002 4:36 am

love 寫:
Disnep小魚 寫:
love 寫: 那還不快d上返來 :evil: :evil: :evil:
我都想不過display懷左,架下個mon好花
我近排功課又忙左d,又要去識d新朋友(我忽然覺得香港好悶 :( )
-_-"我個mon消左~~換左個lcd mon la~~~<--------破產-_-"
悶就找我出來ma~~~雖然冇$~~~ :x :x
出來食下飯飲下野還可la~~ :)
而且我遲d去考地產牌~~也可能有一會沒空了~~ :roll:
地產牌 :emba: :?

阿昏
中級玩家
中級玩家

文章 阿昏 » 週六 10月 05, 2002 2:25 am

love 寫:
Disnep小魚 寫:
love 寫: 那還不快d上返來 :evil: :evil: :evil:
我近排功課又忙左d,又要去識d新朋友(我忽然覺得香港好悶 :( )
-_-"我個mon消左~~換左個lcd mon la~~~<--------破產-_-"
而且我遲d去考地產牌~~也可能有一會沒空了~~ :roll:
地產牌:ghost: :?
痛不通 通不痛
圖檔

Disnep小魚
高級玩家
高級玩家

文章 Disnep小魚 » 週二 9月 10, 2002 8:39 pm

love 寫:
Disnep小魚 寫:
哦~~!!

love
高級玩家
高級玩家

文章 love » 週二 9月 10, 2002 7:28 pm

Disnep小魚 寫:
love 寫:
Disnep小魚 寫: 被找到了~~!!! :o
我挖~~!! :roll:
那還不快d上返來 :evil: :evil: :evil:
love[O.K.]~~第一代會長~~
雖然我們分開千里,但我心還是向著你^Q^

Disnep小魚
高級玩家
高級玩家

文章 Disnep小魚 » 週二 9月 10, 2002 7:12 pm

love 寫:
Disnep小魚 寫:
love 寫: :evil: 還不快上來~~
你的礦工以在沒點前升左lv6 la~~
可以升職了~~ :smoke: :smoke: :smoke:
被找到了~~!!! :o

love
高級玩家
高級玩家

文章 love » 週二 9月 10, 2002 6:33 pm

Disnep小魚 寫:
love 寫:
Disnep小魚 寫:我都係倍你打魔力好了 :twisted:
:evil: 還不快上來~~
可以升職了~~ :smoke: :smoke: :smoke:

love
高級玩家
高級玩家

文章 love » 週二 9月 10, 2002 6:32 pm

~_~"
我說v籃不能拿以在波仔未走前說過幾次~~
那時他還和我說有百多個可以做套v籃比佢~~
m藍得幾個那又如何做甲比佢la~~
而且不只波仔問過我......連Queeny也說過叫我打套v藍比佢~~但我說不可以~~要比人做甲~~所以打左別一套比佢~~(好似係ag<-----忘了).......
唉....還是算了...~~多說d磚又不會走回來~~再去挖過算了 :x :x :x

阿速
中級玩家
中級玩家

文章 阿速 » 週二 9月 10, 2002 5:48 pm

那, 是你說的...一世冇女仔仲意

那時我去mining, 才知道M 藍是那麼難找
後來我見到 OK Tower 有
那我問你可不可以拿
你說不成, 你話有用, 用來打甲
我已覺得奇怪, 幾粒磚便能打甲??
但我沒有理會, 你是老手, 我只是剛玩, 那以為是真的,
所以那時我練BS 除左因為earn money 外, 就是因為你這句說話,
所以我一定記得, 現在回想, 我真係俾你整到我成個傻仔咁...
最重要既係我問過你兩次﹐ 你都話係用黎俾人打甲, 所以我才100% 信你...點知..........
你又唔知自己講完D 野之後又唔記, 俾D 責任感自己好不好?
不過如果你不是我的friend, 今日我都唔會回你這遍文...
我將來的女人,
就是妳的將來.

Disnep小魚
高級玩家
高級玩家

文章 Disnep小魚 » 週二 9月 10, 2002 5:35 pm

love 寫:
Disnep小魚 寫:我都係倍你打魔力好了 :twisted:

love
高級玩家
高級玩家

文章 love » 週一 9月 09, 2002 9:21 pm

阿速 寫:會長
你以前怎樣說, 我便怎樣說
你敢swear 你沒有說過不要拿你的M 藍, 如果唔係一世冇女仔仲意
那我便算吧....
你一定是這樣說,
還有, 我從來都未聽過你話唔拿得 V 藍....

不過, 你想找很容易,
o係 OK Tower 拿得最多的係胖球
問他吧!!
好丫~~
我一定系說v籃la~_~"
m藍我一早送左比人~~<-----好耐la~~學期頭以送左,以一個也沒了-_-"
所以不可能係說m藍~~

阿昏
中級玩家
中級玩家

文章 阿昏 » 週一 9月 09, 2002 5:56 pm

哇哈哈哈哈哈哈
不是我。。。
痛不通 通不痛
圖檔

阿速
中級玩家
中級玩家

文章 阿速 » 週日 9月 08, 2002 11:44 pm

會長
你以前怎樣說, 我便怎樣說
你敢swear 你沒有說過不要拿你的M 藍, 如果唔係一世冇女仔仲意
那我便算吧....
你一定是這樣說,
還有, 我從來都未聽過你話唔拿得 V 藍....

不過, 你想找很容易,
o係 OK Tower 拿得最多的係胖球
問他吧!!
我將來的女人,
就是妳的將來.

love
高級玩家
高級玩家

文章 love » 週日 9月 08, 2002 9:22 pm

love
高級玩家
高級玩家

文章 love » 週日 9月 08, 2002 9:20 pm

阿速 寫:會長~~首先我要講
V 藍不是我拿

然後我要講
你以前是說 M藍不要拿你的, 不是V藍..
老人就真的易失憶, 我地D 後生既真的難理解....
-_-"
m籃我好早以一個也沒有啦~_~"
我一定係說v籃啦~~

Disnep小魚
高級玩家
高級玩家

文章 Disnep小魚 » 週日 9月 08, 2002 7:25 pm

40個要挖成個幾月 =.="

回覆文章

回到「Overseas Kingdom[O.K.]」

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 2 位訪客