你們可時回來~~!?

版主: Disnep小魚love

回覆文章
Wetseven
中級玩家
中級玩家

文章 Wetseven » 週一 10月 28, 2002 8:30 am

性妹Sexgirl :) 寫:
RieRie 寫:咁性仔你都係唔好一見我就~~"xx"好了~~

~"~ 我會同你講打飛機 :twisted:
打飛機 :o :o
音樂中的業餘音樂人
正是在下..........cccc
^______________^

性妹Sexgirl :)
中級玩家
中級玩家

文章 性妹Sexgirl :) » 週六 10月 26, 2002 9:56 am

Disnep小魚 寫:
性妹Sexgirl :) 寫:突然好想見阿虎 O.O
還有你,你又幾月幾號番呀~!?
好耐冇見過你啦~!!
也跟他們約定一起來港大家見下面好吧~!!

probably not coming back la ~_~||
depends on my final exam ....
sexgirl 萬歲!!

圖檔

中級玩家
中級玩家

文章 性妹Sexgirl :) » 週六 10月 26, 2002 9:53 am

RieRie 寫:咁性仔你都係唔好一見我就~~"xx"好了~~

~"~ 我會同你講打飛機 :twisted:

圖檔

龍仔TOMSON
中級玩家
中級玩家

文章 龍仔TOMSON » 週六 10月 26, 2002 7:00 am

回來0既朋友po一下吧~~~
唔番泥0既都po下啦~
你有遇過今你心動的人嗎?

Disnep小魚
高級玩家
高級玩家

文章 Disnep小魚 » 週六 10月 26, 2002 1:18 am

你......你們.......... :amazing:

RieRie
頂級玩家
頂級玩家

文章 RieRie » 週六 10月 26, 2002 12:20 am

咁性仔你都係唔好一見我就~~"xx"好了~~
~~~~~~
圖檔圖檔圖檔
~~~~~~
如果"擁有"那麼難..那就學習"放下"吧..

Disnep小魚
高級玩家
高級玩家

文章 Disnep小魚 » 週四 10月 24, 2002 10:54 pm

性妹Sexgirl :) 寫:突然好想見阿虎 O.O
還有你,你又幾月幾號番呀~!?
好耐冇見過你啦~!!
也跟他們約定一起來港大家見下面好吧~!!

阿昏
中級玩家
中級玩家

文章 阿昏 » 週四 10月 24, 2002 10:50 pm

不回去咯
養老中
痛不通 通不痛
圖檔

Disnep小魚
高級玩家
高級玩家

文章 Disnep小魚 » 週四 10月 24, 2002 10:49 pm

阿昏 寫:what can i say
what can i do
what can i do for u~~~~~~~~~~~~~~~~~
你留港一日啦~!! 我們一起出來見下面麻 (想你們麻~!!)
hehehe~~!!
你們終於去現了 (真好)

中級玩家
中級玩家

文章 性妹Sexgirl :) » 週四 10月 24, 2002 7:24 pm

突然好想見阿虎 O.O

圖檔

阿昏
中級玩家
中級玩家

文章 阿昏 » 週四 10月 24, 2002 4:05 pm

what can i say
what can i do
what can i do for u~~~~~~~~~~~~~~~~~
痛不通 通不痛
圖檔

Disnep小魚
高級玩家
高級玩家

文章 Disnep小魚 » 週四 10月 24, 2002 12:23 am

Wetseven 寫:
Disnep小魚 寫:
阿速 寫: 小魚, 你問別人問題, 不要以為別人是有義務答你的....
雖然性妹問非所答, 但也不用頂吧!!
大家也是朋友, 認識的!! 你不要老是這樣子!!
現在我不是偏幫哪一個,
我只想說, 你再這樣只是叫你身邊的朋友 " 走開 !! " 冇分別!!

我今年不回來 lo, 回不到!!
玩下芝麻 :_:
我都知到冇人回架啦~~!! :mrgreen: (你們都回都是surprice :hahagod: )
Love走了O.K板就變得勁冷清 :~
maybe sometimes you think, you feel like to play, but the other people may not be ge la
you have to think about it before you want to play la, you over 18 ge la
and next time don't hit me when i stand, b coz maybe i'm training ge :smoke: :smoke: ok??
:lol: :lol: :lol: :lol:
we are friend :D
你們真的沒興趣答~???
我老了吸引力都差了 :cry:
冇人話18歲後唔講得笑架下話~(我番老還童得唔得架 :p )

Wetseven
中級玩家
中級玩家

文章 Wetseven » 週二 10月 22, 2002 10:36 am

Disnep小魚 寫:
阿速 寫:
Disnep小魚 寫: 我頂你呀>"<
問你就答啦~!!
點乜鬼野 :evil:
小魚, 你問別人問題, 不要以為別人是有義務答你的....
現在我不是偏幫哪一個,
我只想說, 你再這樣只是叫你身邊的朋友 " 走開 !! " 冇分別!!

我都知到冇人回架啦~~!! :mrgreen: (你們都回都是surprice :hahagod: )
maybe sometimes you think, you feel like to play, but the other people may not be ge la
you have to think about it before you want to play la, you over 18 ge la
and next time don't hit me when i stand, b coz maybe i'm training ge :smoke: :smoke: ok??
:lol: :lol: :lol: :lol:
we are friend :D
音樂中的業餘音樂人
正是在下..........cccc
^______________^

Disnep小魚
高級玩家
高級玩家

文章 Disnep小魚 » 週一 10月 21, 2002 5:26 pm

阿速 寫:
Disnep小魚 寫:
性妹Sexgirl :) 寫:......................
我頂你呀>"<
問你就答啦~!!
現在我不是偏幫哪一個,

阿速
中級玩家
中級玩家

文章 阿速 » 週一 10月 21, 2002 4:16 pm

Disnep小魚 寫:
性妹Sexgirl :) 寫:......................
我頂你呀>"<
問你就答啦~!!
現在我不是偏幫哪一個,

我將來的女人,
就是妳的將來.

回覆文章

回到「Overseas Kingdom[O.K.]」

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 1 位訪客