今次網聚正唔正?

版主: Disnep小魚love

回覆文章

今次網聚正唔正?

超悶
沒有投票
沒有投票
一般
沒有投票
比一般好少少
沒有投票
超正
100%

總投票數: 3

Disnep小魚
高級玩家
高級玩家

文章 Disnep小魚 » 週五 2月 20, 2004 2:28 pm

angledevil 寫:我做買票的那個 :oops:
歡迎休先訂座,請先遇支10kk訂金 :twisted:
現場買票15kk,坐山頂座 :wink:
圖檔
圖檔
如果愛像微風 和你一樣吹過 連空氣味道都變成甜的

頭像
angledevil
頂級玩家
頂級玩家

文章 angledevil » 週五 2月 20, 2004 9:32 am

我做買票的那個 :oops:
圖檔
天使以微笑感化眾生
惡魔以殺戮淨化塵世

-------------------------------------------------------
圖檔

Disnep小魚
高級玩家
高級玩家

文章 Disnep小魚 » 週五 2月 20, 2004 4:21 am

purin 寫:
True 寫:你個簽名檔好型 :o
打算幾時係O bank前跳返part真人舞先 :ghost: :ghost: :ghost:
哈,我仲同老伯拜師學藝中Q_Q
5月 :cry: 應該可"出關"了 :twisted:
到時!!!show time :P
咁到時我要做你經理人[收入場費] :smoke:
圖檔
圖檔
如果愛像微風 和你一樣吹過 連空氣味道都變成甜的

purin
頂級玩家
頂級玩家

文章 purin » 週五 2月 20, 2004 12:17 am

True 寫:你個簽名檔好型 :o
打算幾時係O bank前跳返part真人舞先 :ghost: :ghost: :ghost:
哈,我仲同老伯拜師學藝中Q_Q
5月 :cry: 應該可"出關"了 :twisted:
到時!!!show time :P
圖檔
-------------------------------
我是~可愛的布丁^Q^
starpurin[N.M.G]

頭像
angledevil
頂級玩家
頂級玩家

文章 angledevil » 週四 2月 19, 2004 9:00 am

點快都要兩個月後
@_@
圖檔
天使以微笑感化眾生
惡魔以殺戮淨化塵世

-------------------------------------------------------
圖檔

Disnep小魚
高級玩家
高級玩家

文章 Disnep小魚 » 週三 2月 18, 2004 12:23 pm

:o :) :D :lol: :mrgreen: :hahagod:

頭像
True
高級玩家
高級玩家

文章 True » 週二 2月 17, 2004 11:04 pm

purin 寫:
True 寫:
Disnep小魚 寫: 如果我聽日見到你我請你食點話 :hahagod:
太子金魚街大把~~~!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
金魚叔叔 :o
好可怕 :oops: :oops: :oops:
即係...有金魚佬 :o :o :o
你個簽名檔好型 :o

purin
頂級玩家
頂級玩家

文章 purin » 週二 2月 17, 2004 9:09 pm

True 寫:
Disnep小魚 寫:
True 寫: i want to eat steam gold fish :oops: :oops: :oops:
如果我聽日見到你我請你食點話 :hahagod:
太子金魚街大把~~~!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
即係...有金魚佬 :o :o :o
圖檔
-------------------------------
我是~可愛的布丁^Q^
starpurin[N.M.G]

Disnep小魚
高級玩家
高級玩家

文章 Disnep小魚 » 週二 2月 17, 2004 2:18 pm

True 寫:
Disnep小魚 寫:
True 寫: i want to eat steam gold fish :oops: :oops: :oops:
都係你可怕d(愛吃魚的楚) :cry:

頭像
True
高級玩家
高級玩家

文章 True » 週二 2月 17, 2004 2:44 am

Disnep小魚 寫:
True 寫:
Disnep小魚 寫:收到~~!!
下次可能要搞包心翅肚言 :o
i want to eat steam gold fish :oops: :oops: :oops:

Disnep小魚
高級玩家
高級玩家

文章 Disnep小魚 » 週一 2月 16, 2004 8:30 pm

True 寫:
i want to eat steam gold fish :oops: :oops: :oops:

頭像
True
高級玩家
高級玩家

文章 True » 週一 2月 16, 2004 2:52 pm

Disnep小魚
高級玩家
高級玩家

文章 Disnep小魚 » 週日 2月 15, 2004 2:01 pm

收到~~!!

頭像
angledevil
頂級玩家
頂級玩家

文章 angledevil » 週日 2月 15, 2004 11:21 am

只是食品 不太好
圖檔
天使以微笑感化眾生
惡魔以殺戮淨化塵世

圖檔

Disnep小魚
高級玩家
高級玩家

今次網聚正唔正?

文章 Disnep小魚 » 週日 2月 15, 2004 2:39 am

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
有d咩可以改善一下?

回覆文章

回到「Overseas Kingdom[O.K.]」

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 5 位訪客