我的ok 第一遍.......... 一定要看!!!!!!!!!

版主: Disnep小魚love

回覆文章
carlos
高級玩家
高級玩家

文章 carlos » 週一 7月 05, 2004 11:18 pm

You're waiting for someone to perform with
圖檔
圖檔
O_o

必看>>>>> 回覆"請隨便發請"
gm 禁post 的文章
http://cc.domaindlx.com/carlos9311/replypost.txt

Disnep小魚
高級玩家
高級玩家

文章 Disnep小魚 » 週日 6月 13, 2004 5:35 pm

手太多 :smoke:
圖檔
圖檔
如果愛像微風 和你一樣吹過 連空氣味道都變成甜的

carlos
高級玩家
高級玩家

文章 carlos » 週三 6月 09, 2004 9:40 pm

~_____________~"

手太快~ :lol: :lol: :lol: :lol: :cry: :cry: :oops: :oops: :P :roll: :wink: :smoke: :( :( :) :) :o :o :o :o
圖檔
圖檔
O_o

http://cc.domaindlx.com/carlos9311/replypost.txt

頭像
True
高級玩家
高級玩家

文章 True » 週三 6月 02, 2004 9:30 am

angledevil 寫:carlos 打錯字......................
正常阿~~~ :D :D :D
carlos 打啱字的話才怪呢 :lol: :lol: :lol:

頭像
angledevil
頂級玩家
頂級玩家

文章 angledevil » 週二 6月 01, 2004 5:22 pm

carlos 打錯字......................
圖檔
天使以微笑感化眾生
惡魔以殺戮淨化塵世

-------------------------------------------------------
圖檔

Disnep小魚
高級玩家
高級玩家

文章 Disnep小魚 » 週二 6月 01, 2004 5:12 pm

原來重有人來灌水感動 :cry:
圖檔
圖檔
如果愛像微風 和你一樣吹過 連空氣味道都變成甜的

carlos
高級玩家
高級玩家

文章 carlos » 週一 5月 31, 2004 9:56 pm

oooo, 無心sleep
oooo, 腦交箭

張國榮~
圖檔
圖檔
O_o

頭像
angledevil
頂級玩家
頂級玩家

文章 angledevil » 週三 4月 21, 2004 8:28 am

no_move 寫:路過 :o

這post是豬post嗎 :o
你想給人當你是豬肉來砍嗎 :lol: :lol: :lol:
圖檔
天使以微笑感化眾生
惡魔以殺戮淨化塵世

-------------------------------------------------------
圖檔

no_move
高級玩家
高級玩家

文章 no_move » 週三 4月 21, 2004 1:46 am

路過 :o

這post是豬post嗎 :o

頭像
angledevil
頂級玩家
頂級玩家

文章 angledevil » 週六 4月 17, 2004 7:47 pm

purin 寫:
carlos 寫:豬肉... 點講....... 到最後也是豬肉

還可以變成其他東西嗎?

豬肉最多可以變肥肉...... or 叉燒...... 燒肉
仲有靚靚既豬腩肉...
仲有靚靚既豬腩肉....... :lol:
carlos 真多肉 :lol:
圖檔
天使以微笑感化眾生
惡魔以殺戮淨化塵世

圖檔

purin
頂級玩家
頂級玩家

文章 purin » 週六 4月 17, 2004 2:42 pm

carlos 寫:豬肉... 點講....... 到最後也是豬肉

還可以變成其他東西嗎?

豬肉最多可以變肥肉...... or 叉燒...... 燒肉
仲有靚靚既豬腩肉...
仲有靚靚既豬腩肉....... :lol:
圖檔
-------------------------------
我是~可愛的布丁^Q^
starpurin[N.M.G]

頭像
True
高級玩家
高級玩家

文章 True » 週六 4月 17, 2004 2:41 pm

還可以變成其他東西嗎?

圖檔圖檔圖檔

carlos
高級玩家
高級玩家

文章 carlos » 週六 4月 17, 2004 2:22 pm

豬肉... 點講....... 到最後也是豬肉

還可以變成其他東西嗎?

圖檔
圖檔
O_o

頭像
angledevil
頂級玩家
頂級玩家

文章 angledevil » 週五 4月 16, 2004 3:17 pm

True 寫:
purin 寫:
carlos 寫:你地班大豬肉...........
無錯 :cry: 我肥左 :o 駿駿說我肥左,呢個week我太歎了
變成懶pig pig了 8) :oops:
咪聽個大pet pet講 :x :x :x
我睇過D相,丁丁一D多都無肥到 :D :D :D
重越黎越靚~越黎越Cute添
:queen: :queen: :queen:
true 說得對 :D
越黎越靚~越黎越Cute
圖檔
天使以微笑感化眾生
惡魔以殺戮淨化塵世

圖檔

頭像
True
高級玩家
高級玩家

文章 True » 週五 4月 16, 2004 3:06 pm

purin 寫:
carlos 寫:你地班大豬肉...........
無錯 :cry: 我肥左 :o 駿駿說我肥左,呢個week我太歎了
變成懶pig pig了 8) :oops:
咪聽個大pet pet講 :x :x :x
我睇過D相,丁丁一D多都無肥到 :D :D :D
重越黎越靚~越黎越Cute添
:queen: :queen: :queen:

回覆文章

回到「Overseas Kingdom[O.K.]」

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 6 位訪客