賭波交流專區

版主: 研研MILD(((米樂)))carlos

「邪王」石之軒
頂級玩家
頂級玩家

文章 「邪王」石之軒 » 週五 9月 17, 2004 11:48 am

多謝各位支持 :mrgreen:
星期六d波...遲d度好我會po上黎架啦

「邪王」石之軒
頂級玩家
頂級玩家

文章 「邪王」石之軒 » 週五 9月 17, 2004 11:30 am

昨日推介:
飛燕諾 x 史特加 x 米杜士堡 3x1 $100 中,贏$402.20
飛燕諾[-1]w x 史特加[-1]w x 米杜士堡[-1]w 3x4 $100 中兩關,贏$425.00
史浩克04 [-1]w x 飛燕諾[-1]w x 史特加[-1]w x 米杜士堡[-1]w 4x1 $50 斷飛燕諾一關 :evil:

波膽 星期四 2 舒爾本 (主) 對 里爾 (客)
0:0 @ 6.50 $50
$50.00

主客和過關
6x22 星期四 2 舒爾本 (主) 對 里爾 (客)
和 @ 3.15
星期四 5 奧特格寧蘭 (主) 對 飛燕諾 (客)
飛燕諾 贏 @ 1.72
星期四 9 哈馬比 (主) 對 維拉利爾 (客)
維拉利爾 贏 @ 1.95
星期四 11 標準列治 (主) 對 波琴 (客)
波琴 贏 @ 2.50
星期四 14 米禾爾 (主) 對 費倫斯華路士 (客)
費倫斯華路士 贏 @ 2.60
星期四 19 PAOK (主) 對 阿爾克馬爾 (客)
阿爾克馬爾 贏 @ 3.70 $20
$440.00 中四關,贏$341.80

全日盈利 = $402.20 + $425.00 - $50.00 - $50.00 + $341.80
= $1069

尋日有拉科,今日有飛燕。
真係日防夜防假波難防,好采飛燕都冇拉科咁假,起碼肯贏一球
如果飛燕贏夠兩球,尋晚就會大豐收贏多起碼6k......不過依家經已慣左爭一場贏大錢,唔識嬲lu :mrgreen:

頭像
angledevil
頂級玩家
頂級玩家

文章 angledevil » 週五 9月 17, 2004 8:54 am

= = 小虫 搭單 我買10 元
用來 做星期日的洗費
圖檔
天使以微笑感化眾生
惡魔以殺戮淨化塵世

-------------------------------------------------------
圖檔

Linkin Park
高級玩家
高級玩家

文章 Linkin Park » 週五 9月 17, 2004 3:29 am

蟲兄高手黎嫁........我玩一年都唔夠佢3個月勁........
圖檔
好戰份子.....閉關中
Linkin Park[Hunter]

研研
高級玩家
高級玩家

文章 研研 » 週五 9月 17, 2004 1:19 am

嘩...一番到黎
呢度開左個咁好既野...
我對波一般...
可以係度學下野bor!!!
星期 6 有邊場好介紹呢....
界女..........工會..........
圖檔

「邪王」石之軒
頂級玩家
頂級玩家

文章 「邪王」石之軒 » 週四 9月 16, 2004 2:23 pm

呢頭講完果頭飛燕諾同史特加都比人落左飛
好采我買得快

其他推介...冇乜心機打字分析啦
有膽贏錢既就跟啦 :mrgreen:

讓球主客和過關
4x1 星期四 1 史浩克04 (主) 對 美達雷斯 (客)
史浩克04 [-1] 贏 @ 1.75
飛燕諾 [-1] 贏 @ 3.15
星期四 12 烏比斯迪 (主) 對 史特加 (客)
史特加 [-1] 贏 @ 3.30
星期四 18 米杜士堡 (主) 對 俄斯特拉法 (客)
米杜士堡 [-1] 贏 @ 2.50 $50
$50.00

波膽 星期四 2 舒爾本 (主) 對 里爾 (客)
0:0 @ 6.50 $50
$50.00

主客和過關
6x22 星期四 2 舒爾本 (主) 對 里爾 (客)
和 @ 3.15
飛燕諾 贏 @ 1.72
星期四 9 哈馬比 (主) 對 維拉利爾 (客)
維拉利爾 贏 @ 1.95
星期四 11 標準列治 (主) 對 波琴 (客)
波琴 贏 @ 2.50
星期四 14 米禾爾 (主) 對 費倫斯華路士 (客)
費倫斯華路士 贏 @ 2.60
星期四 19 PAOK (主) 對 阿爾克馬爾 (客)
阿爾克馬爾 贏 @ 3.70 $20
$440.00

「邪王」石之軒
頂級玩家
頂級玩家

文章 「邪王」石之軒 » 週四 9月 16, 2004 12:42 pm

今晚推介:
飛燕諾 x 史特加 x 米杜士堡 3x1 $100
飛燕諾[-1]w x 史特加[-1]w x 米杜士堡[-1]w 3x4 $100 each

暫時推介住小小先(Linkin Park如果冇本可以照我咁買法,買$50玩下)
呢條ok值搏,又係果句飛燕諾x史特加x米杜士堡 3x1 可以話係幾穩陣
而條3x1 贏返黎果$400就用黎以小搏大買讓球3x4
中晒有差不多四千幾五千蚊賺
唯一憂慮既係
我怕米杜士堡今屆為左專心欏英超頭四名,會派d後備出去踢足協盃(強隊不嬲唔重視足協盃,會派d後備去踢-.-)
但據我一個資深足球投資者朋友表示,米堡舊年踢到甩晒脾就為為左參加足協盃
因為今屆足協盃獎金制度已經變到同歐聯差唔多(總之獎金雖然唔夠歐聯多,但係都多左啦)
所以......應該只係我杞人憂天......
anyway米堡唔玩野的話,真係冇得輸,其他兩隊都係

ps要買趁手,呢d名牌強隊通常都會比人落飛
尋晚祖記我就因為買遲左,比人落左飛,搞到贏小左$450

「邪王」石之軒
頂級玩家
頂級玩家

文章 「邪王」石之軒 » 週四 9月 16, 2004 12:30 pm

昨晚推介:
因為鐵膽之一既拉科魯利亞為左掃晒上盤,竟然真係夠膽做個和波出黎
所以尋晚所有過關飛都死晒......我真係愧對大家,自己都執小左差唔多成萬銀,早知真係串羅馬好撚過(謎之聲:有早知冇乞衣添啦)

祖雲達斯 $3000
拉科x拜仁x祖記 $300 因為拉科,輸晒
拉科[-1]和 x 拜仁[-1]和 2x3 $500 中拜仁一關,贏左百幾蚊...
鐵膽x皇馬和 $50 就算唔計鐵膽衰左,我都睇得皇馬太高...同埋情報有誤,摩連迪斯都唔撚係正選既...
鐵膽 x 曼聯和 $50 因為拉科,估中曼聯和都冇錢收
拉科[-1]和 x 拜仁[-1]和 x 摩納哥[+1]w $100 唔計鐵膽衰的話,利記今仗演出神勇,抵輸,如果下一場都踢到好似今場咁,可以考累unblacklist佢

我自己因為買多左d其他野(結果因為拉科,當然又輸晒),所以只贏到$3415
如果照足我post出黎咁買,應該唔止贏咁少,如果拉科可以入到一球...就近乎完美...真屌 :x

Linkin Park
高級玩家
高級玩家

文章 Linkin Park » 週四 9月 16, 2004 12:01 pm

今晚足協又係靠你啦蟲兄圖檔
圖檔

「邪王」石之軒
頂級玩家
頂級玩家

文章 「邪王」石之軒 » 週四 9月 16, 2004 4:57 am

佢老母臭西拉科老泥呀
你肯入一球我今晚真係執到笑
依家贏得$3415
真係嬲撚到我訓唔著呀.......屌!!! :evil: :x

Linkin Park
高級玩家
高級玩家

文章 Linkin Park » 週四 9月 16, 2004 4:42 am

ya....成功返本,多謝蟲兄
圖檔

「邪王」石之軒
頂級玩家
頂級玩家

文章 「邪王」石之軒 » 週四 9月 16, 2004 3:35 am

好采你冇買曼聯 :o
夠膽死半場都輸兩粒,我買和真係睇得佢太高=.=

Linkin Park
高級玩家
高級玩家

文章 Linkin Park » 週四 9月 16, 2004 2:23 am

蟲兄今晚靠你返身,祖記gogogogo
圖檔

「邪王」石之軒
頂級玩家
頂級玩家

文章 「邪王」石之軒 » 週三 9月 15, 2004 8:16 pm

其他場次:
利華古遜vs皇馬
皇馬近況其實唔算好好,上場聯賽冇留力都只能小勝對手1:0
雖然已經唔識入波既魯爾終於換上左摩連迪斯,朗拿道又回勇
但對面利華古遜都唔係魚腩
能夠大炒拜仁4:1,歐聯外圍賽更加大炒對手5:0
兩隊絕對有一拼之力
加上近日有"新一代燈神"之稱既東方百萬基金買左皇馬上盤
我就一於信下邪,買條 鐵膽x皇馬和 $50

利物浦vs摩納哥
利物浦開季以來海鮮味極之濃郁,本來早就比我blacklist左
再加上利物浦剛剛大炒完西布朗3:0,勉強可以話有少少狀態
但摩納哥身為舊年歐聯亞軍,都唔係野小
再加上燈神桂哥買左利物浦win...可能利物浦今場又會海鮮味發作
信下邪,一於買條 拉科[-1]和 x 拜仁[-1]和 x 摩納哥[+1]w $100搏下~~

里昂 對 曼聯
冇乜心機打字啦
簡單講,曼聯冇態,里昂又唔係勁
再加上賠率上黎睇,和味濃
一於 鐵膽 x 曼聯和 $50

就係咁多啦
其他冇乜信心既唔貼出黎lu

「邪王」石之軒
頂級玩家
頂級玩家

文章 「邪王」石之軒 » 週三 9月 15, 2004 8:03 pm

今晚重心:祖雲達斯 $3000

鐵膽組合:拉科x拜仁x祖記 $300

分析:
拜仁狀態雖然唔係咁好,但對住以色列聯賽第三名o既咩特拉維夫馬卡比
根本就唔同Level
再加上歐聯真係關乎球會生死存亡,球員一定踢到脾都甩
預計拜仁會小勝

拉科方面
拉科呢隊仆街就最撚鍾意踢假波
夠膽死歐聯外圍賽呢d生死存亡既比賽都特登做到 0:0
不過入到分組賽為左確保出線一定唔可以做波做得太過火
今晚以實力計,拉科99%贏
只係為左令人走盤,我估計拉科只會少勝一球
再加上馬會果個專登由外國請返黎既專業開盤手
有亞洲盤唔開,偏偏開讓球主客和,一定有景轟

而由於 拉科x拜仁x祖記 $300 已經帶黎左大約$1500盈利
所以可以大膽買 拉科[-1]和 x 拜仁[-1]和 2x3 $500
有條鐵膽三串一起道點都唔會輸,以小搏大一流

以上就係今晚過關主菜 :oops:
希望順順利利啦... :oops:

回覆文章

回到「Hunter閒聊板」

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 4 位訪客