賭波交流專區

版主: 研研MILD(((米樂)))carlos

回覆文章
「邪王」石之軒
頂級玩家
頂級玩家

文章 「邪王」石之軒 » 週三 9月 15, 2004 7:50 pm

Linkin Park 寫:蟲兄果然利害,我尋晚輸晒 :evil:
承讓承讓 :mrgreen:

Linkin Park
高級玩家
高級玩家

文章 Linkin Park » 週三 9月 15, 2004 2:31 pm

蟲兄果然利害,我尋晚輸晒 :evil:
圖檔
好戰份子.....閉關中
Linkin Park[Hunter]

「邪王」石之軒
頂級玩家
頂級玩家

文章 「邪王」石之軒 » 週三 9月 15, 2004 2:12 pm

今晚小蟲重心推介:祖雲達斯齋win
祖記對家阿積士的情況同些路迪有點類似
又係起自己地頭就玩晒,出到黎就變左件"待炒的魚腩"
加上阿積士靈魂人物伊巴謙莫域經已賣左比祖記
祖雲達斯齋win絕對值得重插,拿來做過關變倍器亦可
而至截稿時祖雲達斯齋win賠率經已由2.50被落飛至2.35倍
估跌勢將會持續,各位兄弟真係有買趁手

過關飛方面,仲未度好,可能今晚先會比料
各位密切留意 :mrgreen:

「邪王」石之軒
頂級玩家
頂級玩家

文章 「邪王」石之軒 » 週三 9月 15, 2004 12:32 pm

昨晚推介:
阿仙奴x巴塞隆拿x車路士xAC米蘭 $100
韋斯咸x雷丁x新特蘭x韋根 $100 凸那星...斷左韋根呢關
洛辛堡[+1]x雲達不來梅[+1]x安德烈治[+1] 3x4 $50 輸晒
阿仙奴[-1]xAC米蘭[-1] $300 輸晒
洛辛堡x雲達不來梅x阿仙奴x巴塞隆拿x車路士xAC米蘭 $10 輸晒

尋晚賽果出奇地正路......我估會爆冷果d都開晒熱門
如果韋根唔係0:0...會有大錢贏
不過依家照我所講咁買都有得贏少少既...

「邪王」石之軒
頂級玩家
頂級玩家

文章 「邪王」石之軒 » 週二 9月 14, 2004 11:14 pm

Linkin Park 寫:會,另一場係波圖,好大机會
波圖
佢明明賣q晒d人
但又似乎好似好勁咁...所以我避左呢場唔敢買

今晚一齊睇波
一定份外緊張 :mrgreen:

Linkin Park
高級玩家
高級玩家

文章 Linkin Park » 週二 9月 14, 2004 10:08 pm

會,另一場係波圖,好大机會
圖檔

「邪王」石之軒
頂級玩家
頂級玩家

文章 「邪王」石之軒 » 週二 9月 14, 2004 9:39 pm

好緊張...唔知邊個會中呢 :o
Linkin park兄今晚會唔會睇波? :-?

Linkin Park
高級玩家
高級玩家

文章 Linkin Park » 週二 9月 14, 2004 7:51 pm

巴塞已四十年無係蘇格蘭入過波, 後防掂唔掂未知, 前面破唔破到數據至緊要
圖檔

「邪王」石之軒
頂級玩家
頂級玩家

文章 「邪王」石之軒 » 週二 9月 14, 2004 2:58 pm

Linkin Park 寫:邪王兄好專業喔....
巴塞隆拿 半球 些路迪 (主)
車路士 半球 巴黎聖日門 (主)
我地今日又唔同路啦.....要左
些路迪
呢場五五波,應該會和
車路士保守估計,都係贏一球度,1:0 or 2:1
些路迪...蘇超就佢玩晒o者
出到黎歐聯咪又變左魚腩......重心人物軒歷拿臣仲要賣左比巴塞
巴塞上場冇出朗拿癲佬都咁勁,今場出埋...唔知會勁成點

車仔個前鋒杜奧巴,之前起法甲不嬲佢玩晒,對返法甲聯賽隊...
再加埋巴黎聖日門聯賽咁耐未贏過,對住三隊升班馬都只能和波...so

不過波始終係圓既
希望我唔會變燈神啦... :oops:

Linkin Park
高級玩家
高級玩家

文章 Linkin Park » 週二 9月 14, 2004 2:20 pm

邪王兄好專業喔....
巴塞隆拿 半球 些路迪 (主)
車路士 半球 巴黎聖日門 (主)
我地今日又唔同路啦.....要左
些路迪
呢場五五波,應該會和
車路士保守估計,都係贏一球度,1:0 or 2:1
圖檔

「邪王」石之軒
頂級玩家
頂級玩家

文章 「邪王」石之軒 » 週二 9月 14, 2004 12:52 pm

尋晚竟然第一個tips就死左...
希望唔會變左燈神 :oops:

今晚
阿仙奴x巴塞隆拿x車路士xAC米蘭
呢四場極之穩陣,可以用來做穩膽及過關變倍器

英冠方面
韋斯咸x雷丁x新特蘭x韋根亦甚為穩陣

至於敲冷方面
洛辛堡及雲達不來梅可坐和望贏,買受讓搏一搏都ok
安德烈治...都有少少機既
進取d可以細細地買佢地齋win

今晚推介:
阿仙奴x巴塞隆拿x車路士xAC米蘭 $100
韋斯咸x雷丁x新特蘭x韋根 $100
洛辛堡[+1]x雲達不來梅[+1]x安德烈治[+1] 3x4 $50
阿仙奴[-1]xAC米蘭[-1] $300
洛辛堡x雲達不來梅x阿仙奴x巴塞隆拿x車路士xAC米蘭 $10

其實我唔止買咁小,不過其他冇乜信心,所以出住咁多先 :mrgreen:

Linkin Park
高級玩家
高級玩家

賭波交流專區

文章 Linkin Park » 週二 9月 14, 2004 2:06 am

有堅料交流下,一齊贏錢 :smoke:
玩小小好啦^^
圖檔

回覆文章

回到「Hunter閒聊板」

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 2 位訪客