是笨豬的入來

版主: 苦魚@w@eustace

回覆文章
頭像
eustace
究級玩家
究級玩家

文章 eustace » 週一 6月 16, 2003 12:28 am

lucky仔..還有時間回答阿..
快去投票~~~ :x
恭喜ody復站啦!
好多年囉~我都變成上班族了...呵呵~

Luckyman
高級玩家
高級玩家

文章 Luckyman » 週日 6月 15, 2003 3:15 pm

第二題, 沒指明連接第一題.
那...提示只指出那不是最後一位.
一具行屍....一塊走肉....
一頭野獸....一班美女....
一陣春風....一輪盪漾....
一夜風流....一世責任....

Lights
中級玩家
中級玩家

文章 Lights » 週四 6月 05, 2003 12:42 am

no ba..coz ...你追到的那個...已經是最尾了..那..你一定不是最尾吧..
名古屋,燕窩,月餅,低卡,好食,健康又 fit D!
圖檔

Casanova
高級玩家
高級玩家

文章 Casanova » 週三 6月 04, 2003 11:46 pm

S.H.E will say "Question 2"
Meditating how sweet life will be,
When you come back to me.

Lights
中級玩家
中級玩家

文章 Lights » 週三 6月 04, 2003 8:01 pm

:o 那題錯了??
圖檔

頭像
eustace
究級玩家
究級玩家

文章 eustace » 週二 6月 03, 2003 12:07 pm

這題目fuyu有send給我看過耶...
我幾乎都答錯了...哈哈...
恭喜ody復站啦!
好多年囉~我都變成上班族了...呵呵~

S.H.E.
高級玩家
高級玩家

文章 S.H.E. » 週二 6月 03, 2003 3:37 am

TG........你只答對一題....
但最可惜我還未見過的不可再一起目擊
跟你有關的回憶

Casanova
高級玩家
高級玩家

文章 Casanova » 週二 6月 03, 2003 2:43 am

u overtake the last competitor doesnt mean much,
it is possible that many many competitors ovetake him(the last competitor) before u do so.

anyway, the question itself seem to have problem.
Meditating how sweet life will be,

頭像
TG
頂級玩家
頂級玩家

文章 TG » 週二 6月 03, 2003 2:27 am

Q.1 2
Q.2 倒數第2
Q.3 5000
Q.4 nunu
:!

S.H.E.
高級玩家
高級玩家

文章 S.H.E. » 週二 6月 03, 2003 1:35 am

Lights....雖然你很聰明.....
但有一題是答錯的....... :hahagod: :hahagod: :hahagod:
kc...........Q3 have wt problem?
跟你有關的回憶

Lights
中級玩家
中級玩家

文章 Lights » 週二 6月 03, 2003 1:02 am

Q.1 2
Q.2 1
Q.3 4100
Q.4 Mary
圖檔

Casanova
高級玩家
高級玩家

文章 Casanova » 週二 6月 03, 2003 12:57 am

Q2 has problem
最後由 Casanova 於 週二 6月 03, 2003 2:44 am 編輯,總共編輯了 1 次。

S.H.E.
高級玩家
高級玩家

是笨豬的入來

文章 S.H.E. » 週二 6月 03, 2003 12:25 am

你係咪豬頭丙??? 定係懶醒???

以下有 4 題題目, 請在看完題目後立即作答......不准慢慢想...
OK?
睇下你係咪真係咁醒......
Ready?

GO!!! (慢慢拉下看...)

第一題:你正在參加賽跑, 幾經辛苦, 你終於超前第二位的健兒, 你現在是第幾位???

第二題: 唔可以用多過第一題o既時間, 要快!!!

如果你跑呀跑, 超前最尾o個個, 而家你第幾???

第三題:數學心算題... 唔准用紙, 筆或計數機, 只可以心算......

1000 加上 40 ......得未... 再加 1000 ... 再加 30...

加多 1000... 又再加 20... 而家再加多 1000... 再加 10...

總和係幾多??? 立刻答!!!

第四題, 英文題:

Mary's father has five daughters: 1. Nana, 2. Nene, 3. Nini, 4.Nono.

What is the name of the fifth daughter?

答案遲些公報
跟你有關的回憶

回覆文章

回到「CoEquality[大同世界]」

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 2 位訪客